Jag brukar alltid vara lite skeptisk mot folk som utbrister ”Åh det här är min baby” om ett projekt som är involverade i. Är det inte lite distanslöst? Har de inget liv liksom? En riktig baby kanske? :0)

Men nu är jag nästan beredd att utbrista i denna halvtöntiga fras – i alla fall känns det som så; här kommer vår baby! För nu närmar det sig verkligen: Nu går det att förboka den! Vår bok! Jag är så stolt över den! Vi har skrivit den första nordiska boken som handlar om klickerträning och jakt, det är faktiskt inte helt illa. INTE HELT ILLA!!! ;0)

Vår bok som handlar om hur du tränar från allra, allra första början och sedan fortsätter träna till en färdig jaktapportering – med positiva metoder, med klickertänket hela vägen. Runt 100 övningar finns beskrivna i den, massor av foton och Jennys underbara, pedagogiska skisser gör den inte bara användbar utan också fin! Tycker, tror och hoppas jag. :0)

Vi har skrivit den för dig som har fågelhund och som antingen vill aktivera din hund på ett sätt som den faktiskt är genetiskt programmerad för eller för dig som vill starta på jaktprov. Men egentligen har vi skrivit den till oss själva; det vill säga de vi var när vi började med klickerträning och sedan med jaktträning – då hade vi behövt den. NU tror vi att en massa andra människor där ute kan ha glädje av den!

Jag längtar verkligen till att ni (som är intresserade alltså :0)) kan läsa den! Det ska bli så kul att höra vad ni tycker! Jag vet ju förstås att alla kommer inte gilla den men jag tror ändå att rätt många av er kommer göra det. Gilla den och ha glädje och användning för den!

Och nu går den alltså att förboka på www.apporteringtillvardagochfest.se. De första tvåhundra som bokar får ett urtjusigt nyckelband – till visselpipan. Eller nycklarna. What ever!

Jag är så GLAD!