I dag var allra bästa Elsa och hennes Diesel och Ludde här och lekte med mig, Totte och Dacke. Elsa och jag driver Canis Hundskola avdelning Göteborg & Kungsbacka ihop. Vissa personer är så otroligt lätta att jobba ihop med och man bara passar ihop sådär suprebra, så är det med Elsa och mig. Kanske för att Elsa är mer av en naturvetartyp och jag definierar mig mer som beteendevetare ;O)… Hur som helst har vi väldigt roligt ihop när vi håller kurs, vilket jag hoppas och tror märks på våra kurser.

I går kom vi på att vi inte har någon bild där alla individer på avdelningen är samlade, så vi försökte samla oss till en sådan. Inte det lättaste…

I själva verket är vi väldigt välorganiserade...

I själva verket är vi väldigt välorganiserade...

 

Canis avdelning Göterborg & Kungsbacka

Canis avdelning Göterborg & Kungsbacka

Efter fotograferingen tränade vi både lite lydnad (antipip-träning för min del så klart) och gick spår. Totte plockade i dag, för första gången, en pinne i spåret. Hurra! Jag trodde aldrig han skulle bry sig om pinnarna eftersom att spåra är så självförstärkande för honom. Men vi har så klart värdeladdat pinnar ett tag och innan spåret fick han delar av sin middag för att plocka en pinne som vi ”råkade” promenera över. Han fick resten av middagen som belöning när han sedan tog en pinne i spåret.