Har haft en underbar första dag på SM i lydnad. Hejat på många vänner, njutit av många fina ekipage och haft väldigt trevligt. Tassla kunde, efter en dags häng och efter att varit rätt så påverkad av miljön, glatt och engagerat köra ett träningspass mitt i alltihopa på eftermiddagen. Otroligt skönt att se att träning är så roligt att hennes tveksamheter försvinner! <3

I morgon väntar finalen. Allt kan hända! Kuriosa: Maria Brandel har TVÅ hundar i finalen, Ylle som gör sitt åttonde SM på raken (!) och Tindra, som är hennes systers hund. Den kvinnan är helt outstanding faktiskt.

Men oavsett vad som händer i morgon och vem som vinner så ska det bli väldigt spännande och roligt!

Och här några bilder; uppifrån och ner: Malin och Elton (vann förra året), Helena och Picnic (landslaget), Carins Lyxa (landslaget och dagens kvalvinnare), Mia med sin Lyxa, klubbkompisen Eva-Britt med Moa, Tinas Nemo, Nemo igen, Louises Snipe, Marika och Speja, Anette och Stila, Lottas Tindra (som Maria kör), Marias Ylle.

elton helena lyxa mia moa nemo nemo2  Snipe speja stila tindra Ylle