Nu är Elsa och jag inne på fjärde dagen på vår julkalender på Apportering till vardag och fest! Det är vansinnigt roligt!

Vi har ett träningstips om dagen OCH delar ut en julklapp om dagen också. Vi samarbetar med ett gäng sponsorer som har skänkt leksaker, koppel, halsband, privatlektioner, presentkort och så vidare.

Vårt största bekymmer just nu är att välja en vinnare varje dag – svååårt! Man får önska sig julklappen i kommentarsfältet på bloggen eller på Apportering till vardag och fests Facebooksida. Folk rimmar och uppger alla möjliga roliga eller högst allvarliga anledningar till varför just de ska vinna julklappen. Väldigt roligt att läsa saker i stil med: ”Jag sköt upp min enda dummie i ett träd och är så dålig på att klättra … ” som motivering till varför man vill ha ett presentkort på dummies. :)

Så, gå gärna in och läs träningstipsen (ja flera är allmänt hållna och behöver inte bara handla om jakt) och önska dig en julklapp!