Ni har väl inte missat att Maria Brandel kommer hit till Göteborg den 29 september och håller föreläsning om att lyckas på tävling!?!

Hon om någon borde ju veta: I år har hon tagit SM guld i lydnad och VM guld i lag i lydnad, och som om det inte vore nog så har hon en otroligt imponerande meritlista i övrigt med flera SM-pallplatser inom både lydnad och bruks och hon har dessutom vunnit VM för räddningshundar år 2000.

Utöver detta har hon skrivit två populära böcker; Nosarbete och Från valp till stjärna.

Maria är min absoluta favorittränare. Förutom att hon är kompetent och har många kreativa lösningar möter hon varje elev precis där den är, hon är lugn, metodisk, positiv och vänlig. Hon är också en bra föreläsare med en väl genomtänkt metodik.

SÅ! Missa inte hennes föreläsning i Göteborg den 29 september klockan 18-21. Läs mer och anmäl dig HÄR!