Åh my God vilken hård tränare jag har. Han är stenhård. Minsta lilla misstag från min sida och han a, skäller ut mig och b, vill inte träna med mig.

Han följer precis det jag gör och inte det jag tänker att han ska göra, aldrig någonsin lite förlåtande, nä nä. Inte minsta lilla misstag kan jag göra, han slätar aldrig över och hjälper mig att lägga det tillrätta.

Jag måsta vara koncentrerad, planerad, helst gjort konsekvensanalyser av allt jag ska göra och jag får för allt i världen inte försöka ta några stora hopp i träningen – allt måste göras steg för steg.

Det har varit lite mycket positivt och negativt straff från hans sida på sistone. Ja, jag vet, visst är det orättvist? Jag skulle aldrig drömma om att använda posititv straff men han tycker det är jäkligt effektivt och bra på mig.

Gör jag som han säger däremot, så går allt galant. Men där emellan kan det vara riktigt, riktigt svettigt.

 

Hårding

Hårding.