En kul grej nu är att min klubb, Kungsbacka brukshundklubb, har förbättrat sig avsevärt när det gäller möjligheten att träna agility. Agilityhindren har fått en bättre plats, det står hinder framme, just nu en bana som en av entusiasterna sätter ihop och gör om en gång i veckan.    IMG_5728

Idag var jag där ihop med Jenny och Lio och tränade med framför allt Totte, fast Tassla fick springa en liten, liten stund också.

IMG_5694

Det är ganska svårt att träna utan att Elin håller oss i handen och tassen men jag tror det är helt nödvändigt att jag försöker om jag någonsin ska lära mig något.

_MG_5733

Detta är Tottes rätta element – agilityplanen. Han tycker det är så himla roligt!

IMG_5748

Husse Ludvig var med och fotade idag och vi fick flera fina bilder. En sak som slår mig när jag tittar på dem är att jag nog kan höja hindren lite, haha. En annan sak är hur mycket Totte tittar på mig.

_MG_5737

Inte konstigt det blir fel ibland när mina armar och ben flaxar och pekar åt olika håll. :) Här ser man för övrigt hur jag glömt ropa på Totte medan han fortfarande är inne i tunneln så svängen är lite sen, det är väldigt mycket som ska hända på kort tid … ;)

IMG_5688

Dagens roligaste bild var nog den på Lio när hon satsar järnet för att springa mot sin leksak, hon hoppar det första hindret men springer utanför det andra men hoppar som om hon hoppar över hindret fast hon springer en meter utanför. Skrattar fortfarande högt åt detta fotot! :)

IMG_5709

Annars är detta nog en sport för Lio (hon är precis som Tassla helt grön på detta med agility) som är så snabb att det visslar om det. Och Tassla är inte sämre när det gäller fart.

IMG_5816

Detta var tredje gången hon fick vara med en stund och springa och hon har ett sådant sug mot tunnlarna att hon självbelönar sig med dem, haha, många skratt idag. Jag kunde springa en liten bana på tio hinder med henne och SATAN vad fort det går. Det ställer vissa krav på att jag tänker och springer samtidigt …

IMG_5823

Totte blev jätteirriterad när jag tog ut Tassla mot slutet. Helt onödigt tyckte han det var. Han är så tydlig den hunden, med vad han tycker. :) Jag har lovat honom att hon inte ska få ta över den här träningen (också) utan den är vår.

IMG_5774

Så jag kommer fortsätta köra mest med Totte. Så får Tassla leka lite när Totte inte är med, så han inte blir avundsjuk. :)

IMG_5683