Igår fick jag en för tidig födelsedagspresent och fick jag veta att Tassla och jag blivit uttagna till Talangtruppen!

Det är SBK som försöker ”fånga upp lovande talanger” på ett tidigt stadium innan ekipagen är för ”färdiga”. Som jag förstått det så är tanken i förlängningen att trygga återväxten till landslaget och satsningen är en del i målet att det svenska landslaget ska bli världens bästa. Man vill att det ska finnas många ekipage som vill nå långt och som slåss om de där landslagsplatserna så att kvaliteten blir hög. Bra tanke.

Talangtruppen förnyas ständigt men det jag har blivit uttagen till är först och främst ett läger i februari och en tävling mot Norges talangtrupp i augusti.

Det här ska förstås bli superspännande och jag hoppas på att få en rejäl träningskick av att möta andra med höga ambitioner och få se många duktiga ekipage. Jag är helt säker på att jag kommer lära mig massor!

För att söka till lägret så skulle jag skicka in en film för att visa den klass jag just nu tävlar i på ett tävlingsmässigt sätt. Så jag bad mina snälla träningskompisar om hjälp och de riggade en ”tävling” åt mig och resultatet blev så här:

Filmen skulle vara rättvisande och det tycker jag verkligen denna är. Jag försöker inte dölja eller försköna något, här är vi nu. Eller var för en månad sedan. ;) Och fjärren kollapsade förstås, den hade aldrig varit i en sådan lång kedja förut.

Så det kändes fint att de som tog ut mig såg något hos oss som inte handlar om ett perfekt utförande utan att vi HAR NÅGOT PÅ GÅNG. Som jag med lite hjälp kanske kan förvalta på ett bra sätt. Så vill jag tro att det var i alla fall. :) Min lillskrutta – så ung och så duktig!

Nu ska vi götta åt oss den här känslan och om några veckor bär det av till Ludvika och läger! Uj vad spännande!

:)