Vi har precis avverkat två dagars kurs med Siv S. Som vanligt är jag full av pepp, nya tankar och bra träningsuppgifter för framtiden. Fast det började halvbra då jag var grymt förkyld med ett bedövande halsont första dagen. Vad mycket det gör för upplevelsen och för min förmåga att få till bra träning. Det blir inte så bra då alltså, jag blir påverkade både fysisk och psykiskt.

Andra dagen mådde jag bättre och då kunde jag ta mitt ansvar som förare och Tassla svarade så klart med att vara sitt bästa lilla jag. <3 Hon är pålitlig; sköter jag mig så gör hon det jag ber om med glans.

Vi ägnade en rätt stor del av kursen att köra igenom hela elitprogrammet ett par gånger. Jag gjorde i och för sig en kombo – jag gjorde en del från klass III också eftersom den är så nära förestående. Dag två är jag jättenöjd med min genomgång och då fram för allt att jag fick till en bra känsla. Visst ska jag fortsätta fila på detaljer inför februari och klass III-start. Men fram för allt ska jag få till en peppig känsla, har vi det så är halva jobbet gjort på något vis.

En stor grej i detta är våra transporter mellan momenten och att Tassla hela tiden vill söka sig upp intill min sida och koma in vid sidan frivilligt. Transporterna börjar vi få hyfsad ordning på men det där andra måste vi hårdträna. Båda de här dagarna gick jag runt och lockade och bad henne komma in, vilket gjorde mig på lite dåligt humör och henne tveksam. När jag märkte det så började jag träna ingångar i varje möjlig situation. Jag vill bara att hon ska hänga på mig, inte att jag ska behöva be om det. Så det blir en kampanj av det, definitivt.

Här kommer film på andra dagens genomgång av de flesta av momenten i trean/eliten.