Efter två dagar på kurs med Ditte Andersson har min KRAMP när det gäller fotgåendet släppt och jag längtar efter nästa gång jag kan få träna detta fantastiskt utmanande och roliga moment igen! ;)

Det var som om jag bara låst mig och slutat träna det. Jag har bara sett på det som otroligt svårt och jag har hamnat i ett feltänk som ungefär gått ut på att jag inte kunnat göra någonting alls eftersom jag hela tiden måste jobba som en idiot för att få Tassla att gå närmare mig och att hon måste kunna göra det en lång bit innan jag kan göra någonting annat.  Dessutom har henne ingångar varit dåliga – men de har jag faktiskt tränat rätt mycket sedan i somras och nu har jag kunnat ta bort klossen igen som under en lång tid har fått funka som krycka.

Så min känsla inför den här kursen var inte alls bra. Jag tyckte allt var dåligt…

Därför blev jag så himla glad när jag under det första passet upptäckte att det inte alls var så illa, utan det kändes rätt bra ändå!

Nu har jag fått nycklar och hjälp med att komma vidare i:

Höger- och vänstersvängar
Heltom
Halter åt alla håll
Vändningar på stället
Sakta marsch
Språng marsch
Sidförflyttningar

Och dessutom lite bra tankar kring attityd och uthållighet samt om att gå nära mig.

Jag kunde verkligen, verkligen inte önska mig något mer när det gäller fotgåendet. Jag har en plan för allting (just nu alltså – det kommer ju uppstå nya utmaningar så klart)! Helt otroligt bra.