Jag tänker otroligt ofta på det här med stress. Den där dåliga stressen, den där som blir för mycket.

Jag är säker på att jag hade kunnat göra annorlunda med alla min tre hundar när det gäller stress. I alla möjliga avseenden. Jag har utsatt dem för saker som inte varit bra ur stressynpunkt men jag tror att jag har blivit allt bättre på att hantera situationer och skeenden som kan skada dem.

Jag har gjort så gott jag kunnat och jag försöker att göra det jag tror är rätt. Ett sätt att hela tiden bli bättre på är att inhämta kunskap. Kunskap om stress, vad som stressar, vad som händer i kroppen och inte minst vad som minskar stress eller minskar risken för att skadlig stress ska uppstå.

Om du också tycker att det är viktigt så vill jag rekommendera dig att prenumerera på Canis-tidningen. Sex nummer kostar 379 kronor men jag skulle nog säga att det senaste numret är värt hela prenumerationskostnaden… Tidningen har fått en ny redaktör efter att ha återuppstått efter konkursen och ofta så är ju nya redaktörer väldigt ambitiösa och fulla av bra idéer. :)

Det senaste numret är ett temanummer om stress och det är ett häpnadsväckande bra nummer. SÅ bra artiklar, SÅ bra skribenter och allt handlar om detta viktiga, intressanta och alltid aktuella ämne.

Härmed uppmanar jag er alla att omedelbart boka en prenumeration och se till att ni får ett nummer av den nyutkomna tidningen. För att få just det numret behöver ni, i tillägg till prenumerationsbokningen, maila redaktör Dina Docterman: docdina@gmail.com och be om det, så fixar hon det, så länge upplagan räcker.

Gör nu detta:

http://canissverige.prenservice.se/