Idag är en märklig dag.

Idag för ett år sedan dog min Dacke. Han är med mig varje dag, vi pratar om honom ofta ofta men det är nog fysiskt jag saknar honom mest. Hans totala brist på insikt om att han var en sådan stor hund. Han skulle gärna sitta i knäet, han trampade ofta på mig, helt obekymrat, klampade upp i mitt knä när jag satt på golvet och gav mig en blöt puss mitt på näsan. Eller körde huvudet i bröstet på mig för att bli kliad på halsen. Eller kom och låg sked en stund på morgonen.

Han kommer alltid vara nummer ett.

Min favoritbild av Dacke, tagen av Lina Sundberg. Bus, bus, bus; har apporterat musmattan efter att först ha stämplat den med full kraft. ;)

Och idag är också en dag av glädje. Idag har vi releaseparty för boken. Två känslor som krockar, men så är det ju ofta i livet. Jag tar Dacke i ena handen och boken i den andra så kommer det säkert bli en bra dag, om än lite märklig.

<3