Knappt hade jag gnuggat sömnen ur ögonen i morse så startade jag ett välplanerat och fokuserat träningspass med Tassla och ljusstakarna. Nytvättad handduk, som jag tog i ljusstakarna med, nyligen maskindiskade ljusstakar och en plan som var följande:

1. Först introducera henne till nosleken genom att endast använda tejp.

2. Lägga en tejpbit mellan odoftande ljusstakar. Ignorera hennes försök att markera odoftande ljusstakar.

3. Lägga min doft på en av ljusstakarna. Ignorera hennes försök att markera odoftande ljusstakar.

4. Repetera steg 3.

Alla passen kom med på film:

 

 

Jag ska se upp med den där lilla tassen som gärna kommer upp och hjälper till med markeringen… :0) annars är det bara att fortsätta på inslaget spår.

Ner med ljusstakarna i diskmaskinen och fram med en ny, rentvättad handduk!