Matte, du kan inte mena allvar med det här?

Bäst att låtsas som det regnar…

…och vända bort huvudet illa kvickt om hon kommer nära.

Nej, Totte är INTE förtjust. Han är snarare väldigt oförtjust. Han blänger surt, morrar om Tassla kommer för nära, vänder bort blicken, är stel och allmänt obekväm. Han beter sig faktiskt som om hon vore väldigt äcklig.

Men hur kan man tycka att det här lilla trollet är obehagligt:

 

Väldigt söt om ni frågar mig. :0)

Tassla lyssnar jättefint på Tottes signaler så hon håller sig undan men ÅH vad hon VILL komma nära och helst bita i hans svans. Totte har tinat pytte-, pyttelite under eftemiddagen och slagit några slag med svansen ibland men han är INTE glad.

Tassla tar alla chanser att komma nära som till exempel här, där man kan tro att sur-Totte leker med valpen ,men nej då, han rullar sig bara i gräset och hon vågar sig nära i två sekunder.

 

Sedan låg Totte med huvudet i mitt knä en kort stund och då smög hon fram över mitt ena lår och nosade på honom :0):

Men det gick bra att leta godis tillsammans i alla fall, Totte har ju gjort det ihop med Dacke, Diesel och Ludde sedan han var valp så han är helt cool med att leta ihop. Efter de hade gjort det så nosade de några gånger på samma grästuva, tills Totte kom på igen hur äcklig hon var och skyndsamt travade därifrån.

Jag tycker i alla fall det är väldigt roligt så förhoppningsvis tinar Totte upp snart…

Tassla håller mig sysselsatt och det är ingen stillsam liten dam jag har fått (precis som jag vill ha det!) hon är nog en turbococker. Hon leker nästan ouphörligen, när hon inte sover, och drar och sliter i allt hon kommer åt. Jag har sett några riktigt trevliga sidor hos henne som gör mig nästan tårögd av glädje :0) (herregud vad jag är nördig) och om dem ska jag berätta om en annan dag.