Först en kommentar om hur Totte mådde efter akupunkturen: Först sämre i magen (direkt efter), sedan sov han typ resten av dagen. Dagen efter var det som om någon hade gett honom raketbränsle; Han var helt tokigt pigg på promenaden, stampade liksom när han gick i koppel – och drog framåt med stor energi (hrm), huvudet högt och bakbenen tog i, hela kroppen såg liksom stark ut. När jag släppte honom sprang han som en tok. Vi gjorde lite sök och apportering av kaninbollar och det gjorde han med fart och tryck, både ut och in. Ingen aning om det energipåslaget var en tillfällighet eller om det hade med akupunkturen att göra, men ovanligt pigg och glad var han i alla fall. Avföringen har ändrat färg från grön/gul till mer brun. Just i dag alltså. Fortsättning följer!

Nu till fortsättningen av rutanträningen! Antagligen intressantare än bajstext. :O)

Häromdagen tyckte jag att Tottes förståelse för att springa rakt ut från mig blivit så bra att jag satte upp en ruta. Den fick han springa igenom några gånger. Lite konstigt och vingligt var det allt i början ;O).