Detta har jag och Totte kvar att slipa på för att kunna starta ettan i lydnaden:

Linförighet: Framför allt längd, längd, längd men även högersvängar och finslipa lite på starterna

Läggande under gång: Momentet är klart för att baklängeskedja.

Inkallning: Ingångarna i hög fart tenderar att bli slarviga, finslipa dem. Att sitta stilla och tyst vid sidan efteråt. Sedan baklängeskedja.

Ställande under gång: Putsa tekniken i själva ställandet lite till. Baklängeskedjning.

Apportering: Gripa först på kommando, inte innan. Och göra det tyst. Hålla i tio sekunder (överträning).

Hopp: Träna med tävlingsledare som störning. Klart i övrigt.

Platsliggning: Lägga sig med hakan i backen vid min sida (han gör det perfekt på kommando framifrån men tycker det är lite svårt ibland att lägga ner hakan hela vägen när jag står vid hans sida).  Bättre stimuluskontroll på att sätta sig upp (reser sig för tidigt ibland).

Samtliga moment: Tävlingsträna på nya platser. Belöna tävlingsmässigt.

Borde jag kanske anmäla mig till en tävling för att ge mig själv en spark i baken och verkligen träna klart ovanstående?

Bra hur som helst att göra en lista på vad som är kvar så inte allt blir en tjock gröt av oklarheter… Jag tänkte skriva om hur jag tränar varje moment separat, utifrån där jag är nu, och försöka filma så mycket som möjligt av det. Återkommer med det!

Tjing!

…fast jag vill ju helst hålla på med agility, matte!