I går fick jag äntligen hämta hem Dacke! Jag är dock osäker på om det verkligen var det bästa. Han är fortfarande inte helt bra. Han har haft en rejäl blödning i tarmen och det är uppenbarligen inte helt läkt. Jag försökte faktiskt ringa djursjukhuset igen för att fråga om det verkligen var så bra att de bröt tarmvilan så snabbt. Men det gick inte att komma fram.

Annars är Blå stjärnan i Borås ett bra ställe där djursjukvårdare och veterinär arbetar i team. Det verkar tydligt vem som har vilken uppgift och till exempel så är det alltid djursjukvårdaren som lämnar ut hunden när man ska hämta den. De är då alltid väldigt pålästa och uppdaterade på min hund. Jag åker helst dit eftersom jag har så bra erfarenhet av dem – framför allt så är de så himla bra med rottisar. Tyvärr har jag mest väldigt dålig erfarenhet av Blå stjärnan i Göteborg, både när det gäller bemötande och behandling.

I dag är Dacke lite bättre men det känns fortfarande oroligt. Nu är det dietfoder som gäller för hela slanten. Och absolut inte äta allt sånt konstigt som han brukar sätt i sig när han får chansen… Typ servetter, post it – lappar, grillspett, pennor och toalettpappersrullar.