Totte har några släktingar som är till salu ;-); två valpar från Kennel Mångsysslarens F-kull. Jag kan verkligen rekommendera den här uppfödaren som tänker ARBETSHUND när hon avlar. (Och som själv tävlar jättemycket med alla sina cockrar, var bla en i laget som vann SM-guld i agility i somras).

Mamman är högintressant för dig som vill träna och tävla i agility: De som har sett henne virvla fram minns det ;-).
Så här står det på kennelns hemsida om mamma Behändiga Bärtha (som jag tror är Tottes moster om jag inte fattat helt fel):

”Bärtha är mitt helbruna yrväder från B-kullen. Hon har energi som aldrig tar slut. Ett oerhört driv främst på agilitybanan men även i annat arbete. Hon är MH-testad, tävlar i agility och hoppklass 3 och lydnadsklass 2. Om tiden räcker till ska även hon tävla i bruks, viltspår och jakt.”

Två valpar finns kvar och är leveransklara och så här beskriver Katarina, som äger kenneln, dem:

Fenomenale Fingal (brun) är en liten brun hane med mycket bus i. Han är väldigt lik sin mamma till sättet. Kampvillig och envis som synden. Kan vara lite blyg men med rätt träning så blir han en kanonhund. Bär gärna omkring på saker.

Fräcke Fritjof (svart) har ett litet navelbråck men som inte ska ha någon betydelse enlig veterinären. Han vill gärna göra saker tillsammans med någon och är framåt och nyfiken. Han kampar och bär väldigt gärna så fort han få chansen. Kommer att bli en kanonhund att jobba med. Han är väldigt samarbetsvillig och pigg.

Gå in på Mångsysslarens hemsida för mer info och kontaktuppgifter!

Visst är de farligt söta…

Fritjof och Fingal