Nu börjar vi få lite ordning på de där låsta frambenen ju!

Idag blev det först ett pass på det vi tränat mest; sitt-stå-sitt.

Visst börjar det likna något? :)

Sedan körde vi lite av de andra skiftena också. Det jag tränat näst-mest, fast väldigt lite, är ju att få fram rörelsen att lägga sig bakåt och inte bara kasta sig ner med världens fart och därmed förflyttningar av frambenen.

Dessutom slängde jag in lite av det skifte vi inte tränat alls, sitt-ligg-sitt. Där kör jag bara locka upp och ”trycka” (omvänt lockande) bakåt för att få fram rörelserna. Nu är det dags att börja träna den rörelsen tror jag.

Jag tycker att Totte är jätteduktig! Det är bara att kika på de filmer jag har lagt upp i bloggen från början och jämföra. Det går helt enligt planerna faktiskt. Gött! :)

Beträffande Tassla så har jag tagit det där träningsuppehållet som jag funderat över. Det blev så naturligt då jag fick influensa … Jag kommer i princip vila henne från lydnadsträning i en månad. (Jag tror vi är anmälda till en träningstävling i januari som jag eventuellt går till och leker mig igenom.) Däremot kommer vi jaktträna, för där finns inga tveksamheter. Där är det full fart och fokus.