Oiii vad kul det ska bli att tävla på torsdag!

I fredags gjorde vi en tävlingsträning där jag körde värsta peppträningen och belönade massor högt och lågt. Något enstaka moment gjorde jag väl hela men annars belönade jag bra detaljer och peppade sådant som behöver förstärkas.

Lagom till att vi ska tävla har fjärren börjat spöka. Den började spöka under Tasslas löp faktiskt, hon fick tillbaks den där låga känslan som hon kan få ibland och som i just fjärren gör att hon lägger av. Den har jag nu i princip lyckats peppa bort men istället så har hon fått för sig att hon absolut inte kan sitt från ligg … hon ställer sig glatt. NU har jag ägnat några dagar att tokpeppa det skiftet så nu får jag väl en hund som sätter sig i alla skiften hahahaha … nej men idag var hon superduktig och kändes full av självförtroende i fjärren så vi ska bara behålla den känslan. JAG VILL ALLRA MEST AV ALLT ATT FJÄRREN SKA GÅ ATT GENOMFÖRAS MED GOTT SJÄLVFÖRTROENDE!

Metallen är också lite svajig – hon håller apporten med ÖPPEN mun, det ser inte klokt ut, så det finns förstås risk att hon tappar den. Tokpeppar den också och gör massor omvänt lockande.

Inkallning med ställande är inte vår bästa gren men tja, hon stannar i alla fall.

Men annars känns faktiskt det mesta bra! Hon har ”återhämtat” sig en hel del när det gäller tryck och fart och det känns skönt.

Så nu är vi redo och längtar supermycket att få testa vår form i skarpt läge!

 

_MG_6950