Här kommer en mycket kort fredagsfjärrfilm. Fortfarande på stadiet ”hamra in rörelsen” när det gäller sitt – ligg.

Men när det gäller sitt – stå har jag försiktigt börjat ta bort targeten. Under dagens träning kom jag på tre grejer:

1. Jag kan inte använda ordet ”res” när hon ska ställa sig eftersom det ju alltid betytt gå framåt med frambenen men lås bakbenen. (Självklart kan jag inte det!!! PUCKO, hur tänkte jag?!? Inte alls. Jag bara började säga det när hon reste sig.) Nu har jag tagit STÅ istället, ett ord som aldrig varit inblandat i fjärren.

2. Hon klara nu av att jag tar bort targeten i skiftet sitt – stå.

3. Hon reser sig väldigt snyggt och helt stilla med frambenen om jag har godishanden precis vid hennes nos. Ska ha den där och försiktigt avlägsna den i takt med att rörelsen blir ännu mer säker.

Och så här såg träningen ut efter att jag avlägsnat targeten (jag började passet med target):

 

Sedan när jag skulle filma sitt – ligg så tog minnet slut i telefonen så det bidde inget. Återkommer!

:)