När jag skriver det här kan jag inte tänka en rak tanke, jag är HELT slut… :)

Men vi lyckades nå ett av mina mål med den här tävlingen, att bli uppflyttade! Hurra! Jag är så nöjd med lakritsråttan, mitt lilla Trassel! Hon är fantastisk!

Men vad SVÅRT det var! Det hände en massa grejer som jag inte alls hade tänkt skulle hända, hahaha…

Bäst idag var alla fina träningskompisar som dök upp och supportade mig – KÄRLEK! Elsa, Jenny, Catta, Åsa, Jonas och Jenny och några till som anslöt och hade picknick utanför plan :) och Elsa bjöd på min favoritchampagne (rosa Lanson) när vi fattat att jag blev uppflyttad. <3 Så himla fint, jag blir helt tårögd när jag tänker på det.

Lovar att skriva mer i morgon! :)

Tassla tyckte att hon kunde apportera champagneflaskan. Åsa tittar på. :)

Tassla och champagnen