Nu har Tassla bott hos oss i tio dagar!

Totte tinar långsamt och idag fann han sig i att bli inspärrad i bilburen tillsammans med syrran och lät henne kliva runt i princip på honom (fast det ryckte lite i nosen och lite morr kom ut ändå) och att hon nästan la sig på honom mellan hans tassar…

Tassla är en darling att åka bil med. Hon kikar lite de första minutrarna och lägger sig sedan och sover.

Sedan hon kom hit har hon fått träffa inte mindre än fyra vuxna, snälla hundar. Idag tyckte jag det var dags för lite valpbus, så vi åkte in till Göteborg för att träffa min väninnas 4 månader gamla fralla Hugo. En bedårande valp – men dubbelt så stor som Tassla och minst dubbelt så tung…

Tassla och Hugo fann ändå varandra snabbt och även om Tassla inledningsvis låg underst i brottningen så byttes de sedan av och hon både jagade honom, lät sig bli jagad och fräste också ifrån rätt surt (hoppsan!) när hon ville göra annat (nosa) och han ville fortsätta leka.

Åh så bra att få umgås med en valp på lika villkor, inte bara en massa vuxna hundar som – även om de är snälla – hon måste krypa lite för. Vi vill gärna träffa fler valpar! OM det är någon som har valp i göteborgsområdet, ungefär i Tasslas storlek och ålder, så hör av er.

Vi tog även en liten, liten promenad i Slottskogen, där Tassla mest fick åka på min arm. Men även här var hon jätteduktig, tittade nyfiket på allt och trodde att alla som kom mot oss kom för att hälsa på henne :0).

Totte hade mycket att hålla reda på idag; valparna, vår fika och att valparna inte kom för nära den, till exempel…

Vi satt en stund i Slottskogen på en bänk och då orkade inte Tassla mer, hon kilade in sig mellan husses kamera och husse och somnade <3.

När vi kom hem kunde även Totte andas ut. Han gick in i Tasslas bur och somnade…

Nu är Tassla väldigt trött vilket man ju kan förstå, så det kanske blir en lugn kväll, utan att hon förvandlas till en Gremlin. Fast säker kan man ju inte vara förstås…den här hunden har klara gremlintendenser…