I dag har jag och hundarna busat som galningar i den härliga nysnön som kom under natten. Mitt på dagen var det strålande sol och vitt överallt och då gav jag mig ut i sällskap med Dacke, Totte och några pipleksaker. De sprang och sprang och sprang… (Ja inte pipleksakerna alltså ;-)).

Tyvärr hade jag ingen kamera med mig så istället blir det lite minnen från sommarens bästa dagar; när familjen var hos min syster i Dalarna och badade, fiskade kräftor, åkte båt med tillhörande slussning och plockade kantareller. Miljöträning som heter duga för en liten valp. Detta var sommaren då Dacke lärde sig att hoppa i från bryggan, något han aldrig velat göra förut. Men nu hade han inget val – han var bara tvungen att hoppa efter husse som hade mage att ta sats och kasta sig ut. Fast att Dacke gjorde allt för att stoppa honom…

_MG_0312

_MG_0323

_MG_0328

_MG_0416

_MG_0418

_MG_0435