När jag öppnade den här bloggen så öppnade jag också en liten undersökning som jag kallade Läsarbarometern. Jag ville helt enkelt veta lite mer om er som läser min blogg och vad ni skulle vilja att jag skrev om.

Nu har 85 personer svarat på Läsarbarometern och jag vill först och främst säga TACK till alla er som medverkat och för alla era uppmuntrande tillrop och alla era bra frågor och önskningar.

Nu stänger jag ner barometern för att istället flytta ut er på bloggen ;-). Det vill säga; Jag öppnar snart Önskelådan istället, där ni gärna får presentera er och tala om vad ni vill läsa mer om. Där kan ni också se varandras önskningar vilket ju inte gått i Läsarbarometern.

Lite om er då:

Ni har antingen ganska mycket erfarenhet av eller är nybörjare på klickerträning. Det passar mig bra; jag tycker det är väldigt roligt att ha både nybörjare och erfarna elever och jag skriver gärna på båda nivåerna:

Bild 1

En klar majoritet har en hund men rätt så många har två hundar också:

Bild 2

De flesta av er tänker tävla eller tävlar. Jag skriver rätt så mycket med fokus på tävling men lite vardagslydnad och en hel del sådant som är bra eller kul att ha för er som inte tänker tävla tror jag ni kan hitta här ändå:

Bild 3

Och vad tävlar  ni i då? Jo, de flesta tävlar precis som jag i lydnad. När det gäller brukset så är de flesta av er, precis, som jag, inriktade på spår. Fast jag kommer troligtvis även att skriva om sök, jag ska utbilda Totte i det hade jag tänkt. Dacke är ju en barnsökhund och det är en helt annan typ av sök än tävlingssöket. Och så ska det ju bli en agilityhund av Totte också. Jakt och IPO lär det aldrig bli skrivet om här dock. Fast annars vore det kanske kul med en cocker spaniel som tävlar i IPO? ;-D

Bild 4

71 procent av er har gått en klickerkurs. Det är bra! Ni andra är såå välkomna att anmäla er ;-)! (Vårens kurser läggs ut i november på www.canis.se, gå till Hundskolan). Ja, även ni som gått kurs är ju givetvis välkomna…

Bild 5

Den sista frågan i Läsarbarometern var också den roligaste. Den löd:
Vad skulle du vilja se mer av eller läsa om på den här bloggen?

Det har varit så kul att läsa era utförliga svar! Jag ska göra en sammanställning av dem och lägga ut de närmaste dagarna.

Så på återseende då!

Lena, Dacke och Totte

Lena_bloggar