Åh idag har vi debuterat i klass III! Jag visste redan på morgonen att detta skulle bli en bra dag och det blev det.

Jag hade bestämt mig för att ha ett enda mål och det var att vi skulle ha en bra känsla och ha väldigt roligt hela programmet igenom. Och jag ville att den glädjen skulle göra att hon klarade av att göra den nya, färska fjärren i slutet av en tävlingsmässig kedja utan att tappa modet.

Och så bra det gick! Det gick så bra att vi fick domarens hederspris som sa ”det här får ni inte för att hon är söt utan för att hon var den hund som hade i särklass störst arbetsglädje, hon tyckte verkligen det här var kul”. Där och då kändes det som att det var vi som vann hela tävlingen!

Vi fick ett tredjepris, inga överraskningar men massor att förbättra detaljmässigt förstås. Och jag ser fram emot att gå igenom filmen och kika på allt kul vi ska träna på nu men ikväll pussar jag bara massor på min hund och känner stor glädje. :)

IMG_2631

Tassla ser lite förskrämd ut men jag lovar att hon är superglad för grodan som hon vann! ;)