Totte tränar bäst och mest lite tricks och med hög belöningsfrekvens och en del hjälper. Då är han tyst och glad och jobbar på koncentrerat. Och så är han ju väldigt söt. Har jag sagt att jag har världens sötaste hund?

Snart ska vi återta agilityträningen, det ska bli superskoj!

Idag skickade jag Tassla två gånger på en ruta som var 25 meter bort. Hon sprang som en idiot rakt igenom den, inte ens en antydan att vända sig bakåt mot mig inte! Tyvärr ingen film för det regnade. Sist jag filmade ute i regn kostade det mig över 2 000 spänn för kameran pajjade. Men attans vad kul det hade varit att ha det på film.

Hur som helst så älskar jag hur signalen att jag viskar ”var är rutan” gör att hon omedelbart börjat leta efter den med blicken för att sedan låsa på den. När jag säger ”rutan” så far hon iväg som en blixt. Har jag sagt att jag har världens roligaste hund?

:)