På torsdag ska vi tävla igen! Haha, vad kul!

Jag anmälde mig till två tävlingar inför debuten, ganska tätt inpå varandra, så att jag snabbt skulle kunna göra om ettan om jag inte blev uppflyttad. Men nu blev vi ju det så då har vi plötsligt en tävling till som vi kan genomföra.

Det blir ju jättekul att testa hur tvåans moment håller för att flyttas ut på en tävling. En sak som är helt säker är att jag inte kommer lägga platsen. Hade det bara handlat om mig och min hund så hade jag i princip kunnat testa (som man kan göra med de andra momenten) men nu gör det ju inte det. Fram för allt är vi inte färdiga för en platsliggning på sån långt avstånd. Tassla visar upp stor osäkerhet när jag går ifrån henne så långt, och hon har till och med rest sig upp några gånger på träning, så detta ska tränas till hon är lugn, trygg och självsäker. Sedan kan vi tävla med det!

Så detta blir en fantastisk möjlighet för mig och oss att träna på att tävla! Jag har tre mål med tävlingen:

1. Jag ska gå rakt och hyfsat avslappnat i fotgåendet. :)

2. Jag ska göra mitt bästa för att vi ska ha en bra känsla som är glad och säker.

3. Jag ska få poäng i alla moment.

Lagom utmanande mål för mig kan jag ju säga. Inget är givet utan jag får jobba lite för alla tre målen, det gillar jag. Det måste vara lite utmanande, då är det roligast tycker jag.