Nu har Totte och jag hittat vad vi ska göra ihop för att livet ska bli extra skoj och spännande! Agility!

Två gånger på två veckor har vi tränat i ett ridhus tillsammans med bästa träningskompisarna Jenny och Catta, ena gången med Elin Fahlgren som instruktör. Hon satte oss på banan, så att säga, och gav oss lite grundövningstips.

Och så kul det är! Bäst är att Totte leker som en tok och är med på allt och verkar så glad så glad och efteråt är han så nöjd så nöjd. Hela han verka ha levt upp, tack o lov.

Vi tränar hindersug, att följa vart min kropp pekar, att springa rakt fram över en rad hinder trots att jag befinner mig på olika ställen, att svänga fort som tusan efter ett hinder och att springa genom en tunnel. Jag kan knappt något alls om handling men Elin är pedagogisk och introducerar oss för lite i taget. Jag gör säkert massor tokigt men strunt samma!

Det spelar ingen roll vart det här kommer leda för jag vet redan nu – efter bara två träningspass – att det här kommer stärka min och Tottes relation och vårt samarbete. Och det kommer göra oss båda gladare! Det räcker långt och väl för mig!

Och my god vilken dålig kondis jag har! Pinsamt, det måste bli skärpning…

:0)