Igår körde jag igenom klass III med belöningar och kommendering. Det känns som att vi är lite ojämna just nu. Jag får bakläxa när jag inte är superplanerad och fokuserad när jag gör de här genomdragen. Det är urmycket att tänka på i ett helt program men jag måste anstränga mig lite bättre för att hålla fokus på att föra Tassla så bra jag kan när jag gör det här.

Det handlar mest om att jag behöver tänka igenom varje moment innan jag ska köra programmet. Och så behöver jag ha en plan för vad jag ska göra och för vad jag ska göra om det inte går som jag tänkt mig.

 

Nöjd med:

Känslan i fria följet!
Metallapporteringen, bra fart och inget tugg!Vittringen, bra fart och fint urval!
Klarade flera skiften i fjärren helt perfekt och utan att gå ner sig!
Bra transporter!
Bra helhetskänsla!

Jobbar vidare med (Tassla):

Hålla träapporten utan tugg.
Hålla vittringspinnen utan tugg.
Stegförflyttningar åt vänster och bakåt.
Positon i rutan (hitta rätt punkt).
Att sakta in vid min sida i inkallningen från rutan.
Sättanden under gång.
Lägga sig rätt inför fjärren (skilja på läggandet inför fjärren och inför platsen).

Jobba vidare med (Lena):
Tänk först. Gör sedan.
Tydligare momentförberedelser.
Andas inför varje nytt moment.
Sluta fippla så där i största allämnhet, dvs bli renare i mitt kroppspråk.
Jobba bort mina dubbelkommandon.