Jag håller på att bli förlagsägare och har lite mycket med det just nu :0) så den här bloggen har fått vila en vecka.

På sistone har det inte heller blivit jättemycket hundträning men lite jaktträning har det blivit i alla fall. Så jag tänkte dela med mig av min film när jag tränar störningar av stoppsignal med Tassla. Jag tänker nämligen så här: DU behöver inte vara ett dugg intresserad av jaktträning eller ha fågelhund för att ha nöje av den här filmen. Det räcker om du är intresserad av störningsträning! Eller antijakt-träning för den delen – alltså att din hund ska stanna så fort något flyger upp framför den.

Så för er som inte redan har läst min andra blogg om jaktapportering, som jag har ihop med Elsa, så kommer här en film på min duktiga, duktiga Tasseltrassel:

Kvalitetssäkring av stoppsignal.