Åh NU har vi kokat ihop en jädrans rolig clinic i lekutveckling med Siv Svendsen! Den kommer bli så kul, så kul så det här får ni inte missa!

Förr-förra året hade Siv en julkalender om lekutveckling som bara var helt underbar. Jag trodde jag var rätt bra på lek men jag inser att jag är en torrboll med snävt synfält. Men jag VET ju, i teorin i alla fall :o), vad bra lek på rätt ställe kan göra för utförandet av ett moment. Och inget kan vara så vi-skapande som bra lek. Och inget kan var så j-vla jobbigt som en hund som inte vill leka…

Därför bestämde vi oss för att bjuda in Siv för att ha en kväll med föreläsning (torsdagen den 7 juni) och dagen efter en clinic i lekutveckling (fredagen den 8 juni). På clinicen kommer vi få se olika hundar med olika utmaningar – alltifrån den svårlekta hunden till hur olika moment kan förbättras med rätt sorts lek både tekniskt och attitydmässigt.

Det kommer bli roligt och svettigt och vi kommer få lektips utöver det vanliga!

Läs mer och anmäl dig HÄR! Och sprid vidare!

 

PS: Det finns också platser kvar på årets tränarutbildning för er som är klickertokiga och ambitiösa! DS