Hör du till en av dem som tycker att något av det svåraste som finns inom hundträning är att träna bort pip och ljud hos en hund? Du är inte ensam. Många duktiga tränare har gett upp tanken att starta en annars fantastisk hund på grund av ljud.

Hundtränaren, instruktören och domaren Anna Haeggblom-Bjellå har genom ett planerat och strukturerat träningssätt kommit fram till hur man kan träna hunden till att ljuda mindre!

Nu kommer Anna till Canis avdelning Göteborg & Kungsbacka för att under en föreläsningskväll beskriva den systematiska metod som hon framgångsrikt har praktiserat. Föreläsningen handlar i första hand om ljud men Annas träningssätt ger även idéer och inspiration till hur du kan lösa andra felbeteenden genom en tydlig och positiv träning. Det här är dessutom en föreläsning för alla som vill bli duktigare på att planera och utvärdera sin träning!

Anna Haeggblom-Bjellå är sedan många år aktiv som hundtränare, tävlande, instruktör och domare och har tävlat elit i alla bruksgrenar samt deltagit i SM och NM i skydd.

Anna (nedan med sin hund Obama): ”Träning att få bort ljud startade 26 januari 2010. I maj samma år klarade jag  uppflyttning från lägre spår och lägre sök med ett enda litet gnäll i lydnaden i den ena tävlingen. Ganska OK, tycker jag”

Anna och Obama

Välkomna till föreläsningen med Anna!

NÄR? Den 12 april klockan 18-21

VAR? På Göteborgs skytteklubb (Hundar är ej tillåtna i lokalen!)

HUR? Föreläsning med möjligheter till frågor och diskussion!

ANMÄLAN? Görs genom att fylla i formuläret på www.canis.se, gå till Hundskolan välj avdelning Göteborg & Kungsbacka, välj föreläsningen och fyll i dina uppgifter. Anmälan är bindande. Du får en bekräftelse på din anmälan.

KOSTNAD? 250 kronor (inklusive moms) per person. Efter anmälan får du en faktura.

ÖVRIGT? Fika med dryck, macka och något gott ingår.

FRÅGOR? Maila elsa@canis.se eller lena@canis.se

Välkomna till en kväll med ett spännande tema!

Önskar Elsa Blomster & Lena Gunnarsson
Canis avdelning Göteborg & Kungsbacka