Idag är vi dagen efter, både jag och Tassla. Trötta. Men ingen rast och ingen ro för vi ska ju tävla på söndag igen (galet!).

Jag kan inte släppa att tugget på apporterna blev så otroligt dåliga – sämre än de någonsin varit – i går på tävlingen. Jag måste få in ett helt annat tänk när det gäller vad som händer när Tassla har saker i munnen.

Så fem minuters ”håll hårt som fan-träning” fick det bli idag. Den gick naturligtvis i det närmaste perfekt. Men så är det stor skillnad på att göra detta hemma på mattan än i en i slutet av en kedja på tävling. En dag ska de båda mötas dock! Och då ska det inte vara något jäkla tugg inte! BASTA!

Jag lackar ur lite på Totte som tycker livet är väldigt orättvist ;) men han fick faktiskt träna exakt samma grej sedan så det är inte ett dugg synd om honom …

Noterade glatt att Tasslas ingångar har förbättrats och hon sitter nära, rakt och fint. Bra!