Den här dagen blev otroligt nog ännu bättre än den föregående!

Idag har jag fått några väldigt bra svar på träningen. Överhuvudtaget så är det ASFRÄCKT att när vi började den här kursen för fyra månader sedan så var jag verkligen i början av allt (såklart; min hund var då 6 månader). Det är väldigt roligt och tacksamt – alla grunder man ska lära hunden i den allra första början brukar vara kul och lätt. Sedan kommer en liten mellanperiod då det handlar om att repetera och få hunden med på vad det är vi pysslar med. Och SEDAN – dvs där jag är nu – så är det dags för nästa trappsteg i utvecklingen av momenten man har jobbat med, då grunden är lagd. (Och den här trappan tar typ aldrig slut, det är det bästa med det här!)

Till exempel:
Jag är så nöjd och glad över vårt fritt följ att jag vill hoppa upp och ner och applådera. Det har verkligen utvecklats. OCH det bör och kommer att utvecklas ännu mer. Just nu är det fyra saker som jag ska kampanja lite extra i det fria följet: Högersvängarna
Tempot (jag ska gå fortare och mer flytande)
Attityden (Tassla ska vara mer på tårna)
Positionen (Att vara nära men också hålla koll på att hon inte hamnar för långt fram)

Och att bara kunna säga att de här sakerna är viktiga innebär att vi kommit en bit på vägen! För inte är det här direkt dåligt:

Förutom den här roliga träningen bjöd dagen på massor annat matnyttigt. Skriver mer om det i morgon!