Efter den skojiga bamse-träningen har Totte och jag påbörjat att träna in slalom runt mina ben. Det var läskigt tydligen :o). Totte tyckte inte alls att ha skulle gå in under mig utan backade upprört skällandes ifrån mig.

Jag har inte tränat en endaste grej där han går mellan mina ben tidigare så det här var uppenbarligen konstigt. Jag tänkte först shejpa in honom utan några hjälper men det la jag fort ner. Istället tog jag fram handtargeten.

Första repetitionerna kunde jag inte ens få in honom under mig utan det blev tillräckligt för honom att dutta på min hand nära mitt knä. Det blev dock lite väl akrobatiskt och konstigt då jag behövde vika mig nästan dubbel för att nå ner (han är ju inte så stor den lille) så då rotade jag fram en targetsticka. (Jag hittade inte min telskoptarget utan jag lånade pinnen från Alley-oopen, därav den konstiga stickan på filmen.) Det var bättre med en sticka, men kära nån, det var inte så enkelt…

Jag trasslade liksom in mig i mig själv. :o) Armarna hade behövt vara dubbelt så långa så att jag hade kunnat belöna på rätt ställe, helst hade jag behövt en arm till och vilken arm är egentligen bäst att belöna med när han går från vänster till höger?

 

Hur har ni lärt in slalom runt era ben?